"Inilah perjalanan hidupku.Allah Ta'ala yg letakkan aku disini.Semua ini perancangan Allah.Jadi aku mesti teruskan perjalanan hidup ini kerana aku percaya di atas setiap ketetapanNya.Dan aku terima Qada dan Qadar diriku.Sesungguhnya setiap sesuatu itu ada hikmahnya.Terima Kasih Ya Allah kerana mengasihiku..."

..........................................................

..........................................................

Wednesday, May 23, 2012

My New Purse

Dis is my new Red Pierre Cardin purse hadiah drpd En.Bb sy..yeaayy.Thanx a lot En.Bb..Belated Birthday present from him. Al-kisahnye cenggini, ari tu pergi window shopping dgn mom, n suddenly terlintas nak beli purse baru. so, plan nak beli kaler merah sbb 'ong'..hahah..then, ternampak la purse ni setelah byk kali pusing mencari purse kaler merah.memang la byk kaler merah yg jumpanya,tp yg di atas ni mmg menarik hati..heeeee...tp tidak la beli lagi sbb tengah bulan kannn..al-maklum laaa..hahah..So, lepas balik rumah, on call En.Bb, cerita la shopping ape, beli ape semua...(eh..td cakap window shopping..huuuu)..then cite la juga, gaji nanti plan nak beli purse tu..

So, di pendekkan cerita, time nak pergi beli purse ni, tibe2 dia yg bayarkan.eh???kenapa die yg bayar pulak ni..Katanya, as belated birthday present..yeayyyy!!! *muka dh blushing time tu dah..haha.k bai:P

Anyway, again thanx to him for this purse..sgt gembira n terharu..time aceh En.BB :)